Pivot North Architecture
previous
previous

Pivot North Office

The Pivot North office is designed by us for us. To serve our desire to grow and expand, we designed a space that represents who and what we are. Collaborators. Creators. Innovators.

Our new office is situated on the corner of 5th and Grove neighboring one of Boise’s most iconic districts, the Basque Block. Located on the 2nd floor of the Thomas Logan, the 8,684 sf of tenant space features a lobby, reception desk, three conference rooms, large open workspace, kitchen, patio, material library, crit space, custom bike storage, and shower room.

Upon arrival, you are greeted with a light and plant-filled space that draws your eye to a custom metal and wood staircase that carries you to the upper-level office. Workstations flow along the full-height exterior window wall that provides uninterrupted views of the downtown and floods the space with natural light. There is a workstation for every style of work required, from heads down to touch down, or any type of conferencing. Various meeting room styles range from large conference, huddle rooms with sofas, to breakout spaces and booths.

The interior pallet utilizes high contrast colors, layered textures, biophilic materials and final touches to create a space that is refined yet comfortable. Pops of color throughout the space create a sense of liveliness.

The design includes finish, lighting, and plumbing selections along with signage design, art and furniture specification, and branding implementation.  

 

 

Project Status | Completed 2022

Photography | Tobin Rogers 

Talk To Us About a Project
close